Landingspagina’s – Maak converterende landingspagina’s

AANVRAGEN »

Landingspagina’s – Maak converterende landingspagina’s

Voor het genereren van maximaal online resultaat is het van belang dat de landingspagina’s optimaal zijn ingericht. Landingspagina’s, ook wel een bestemmingspagina of een actiepagina, zijn pagina’s waar bezoekers op landen, oftewel binnenkomen naar aanleiding van een zoekopdracht in zoekmachines, klik op een advertentie, emailbericht, nieuwsberichten of via een actiegerichte link. Alle webpagina’s van een website kunnen dus worden gezien als een landingspagina, het zijn namelijk de pagina’s waar bezoekers uiteindelijk terechtkomen.

Zoekmachine vriendelijke landingspagina’s

Voor het generen van zoekmachine vriendelijke landingspagina’s is het belangrijk dat de je rekening moet houden met enkele elementen. Ten eerste moet een bezoeker weten wat hij kan doen of wat hij kan kopen. Een landingspagina moet dus aantrekkelijk zijn zodat de bezoeker iets gaat doen of gaat converteren. Vervolgens is het belangrijk dat je de bezoeker moet overtuigen dat hij contact met jou opneemt of informatie aanvraagt door middel van verschillende call-to-action buttons. Uiteindelijk gaat het er om dat jij meer aanvragen krijgt via de zoekmachine vriendelijke landingspagina’s.

Landingspagina voor zoekmachine advertenties

Landingspagina kunnen heel goed worden gecombineerd met zoekmachine advertenties zoals Google AdWords. Bezoekers die via deze kanalen op jou website landen moeten uiteindelijk ertoe lijden dat deze converteren. Op deze manier worden jou AdWords campagnes nog relevanter, de resultaten zullen worden verbeterd en de kwaliteitsscores van jou advertenties worden verbeterd. Wacht dus niet langer en start vandaag nog met zoekmachine adverteren.

Meer resultaat met aantrekkelijke landingspagina’s

Wil je meer resultaat generen met verschillende landingspagina’s? Of zijn je landingspagina’s toe aan vernieuwing? Wij kunnen jou ondersteunen tijdens het maken van landingspagina’s die beter converteren en uiteindelijk meer resultaat genereren. Zo zorgen wij voor call-to-action die goed opvallen maar de bezoeker niet storen. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat de pagina’s relevant zijn waarbij de bezoekers niet worden afgeleid. Vervolgens blijven de we de pagina’s verder optimaliseren zodat deze landingspagina’s belangrijker wordt voor zoekmachines.

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan

Wil je jouw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van internet marketing? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij jou bedrijf hoger kunnen brengen in Google. Laat je (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Wie is Verdermedia

Verdermedia is een Full Service Mediabureau gevestigd in Enschede. Met ruime ervaring in internet marketing en in het ontwikkelen en optimaliseren van websites denkt Verdermedia samen met u voor het bereiken van maximaal online rendement. Zo helpen wij je om meer resultaat te genereren met jouw websites via verschillende online marketing kanalen. Verdermedia ondersteunt u tevens met het ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine vriendelijke websites voor de laagste prijzen. Op zoek naar één aanspreekpunt voor al uw online marketing activiteiten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan en denk verder met Verdermedia.

Denk verder met Verdermedia.


» Informatieaanvraag

Showcase Verdermedia

Laat ons u terugbellen

Wacht niet langer en denk verder met Verdermedia

(06) 29 49 24 90

» Afspraak maken

Verdermedia contact & informatie

Wil je meer weten over onze internet marketing activiteiten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op!


Adresgegvens:

Verdermedia
Stephensonstraat 5
7533ZT Enschede
Overijssel, Nederland

Contactgegevens:

Algemeen emailadres:
E: info@verdermedia.nl

KVK: 63339846
BTW: NL200401427B01