Linkbuilding – Jou website hoger in Google?

De specialisten in linkbuilding

AANVRAGEN »

Linkbuilding – Jou website hoger in Google?

Wil je dat jou website hoger wordt gepositioneerd in Google? Wil je meer traffic en uiteindelijk meer conversies generen? Dan is linkbuilding voor jou de ideale oplossing. Door middel van Linkbuilding krijgt jou pagina meer links vanaf gerelateerde externe of interne websites. Linkbuilding zorgt ervoor dat je website populairder wordt en de webpagina’s hoger scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoe werkt linkbuilding nou echt?

Linkbuilding werkt op basis van externe pagina’s, blogs, links die linken naar een relevante pagina op je website. Het is ook van belang dat de pagina’s een goed linkprofiel hebben zodat deze tot betere resultaten gaat leiden Google. Wij zorgen voor een natuurlijke linkgroei waardoor zoekmachines jou pagina optimaal beoordeeld. Tevens kijken we naar factoren zoals diversiteit binnen de netwerken, leeftijd van een domeinnaam, zorgen voor websites met hoge pageranks en relevante links. Het inzetten van linkbuilding is dus van groot belang waar je later de vruchten van gaat plukken.

De voordelen van linkbuilding

Linkbuilding heeft voor jou website de volgende voordelen:

  • Positioneer hoger in zoekmachines
  • Wordt beter gevonden met bepaalde termen
  • Genereer meer bezoekers
  • Waardestijging van jou websites
  • Lange termijn investering

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Het is belangrijk dat het linkbuildingproces zo natuurlijk mogelijk verloopt. Een niet-natuurlijke groei kan namelijk gestraft worden door zoekmachines. Verdermedia helpt je tijdens het linkbuilden. Zo plaatsen wij blogs en vragen linkjes bij relevante websites met een hoge paginawaarde. Ook zorgen wij voor gevarieerde domeinnamen waardoor de waarde van jou website stijgt. Wij zorgen ervoor jou website meer kwaliteit krijgt en jou investering ten goede komt.

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan

Wil je jouw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van internet marketing? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij jou bedrijf hoger kunnen brengen in Google. Laat je (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Wie is Verdermedia

Verdermedia is een Full Service Mediabureau gevestigd in Enschede. Met ruime ervaring in internet marketing en in het ontwikkelen en optimaliseren van websites denkt Verdermedia samen met u voor het bereiken van maximaal online rendement. Zo helpen wij je om meer resultaat te genereren met jouw websites via verschillende online marketing kanalen. Verdermedia ondersteunt u tevens met het ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine vriendelijke websites voor de laagste prijzen. Op zoek naar één aanspreekpunt voor al uw online marketing activiteiten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan en denk verder met Verdermedia.

Denk verder met Verdermedia.


» Informatieaanvraag

Showcase Verdermedia

Laat ons u terugbellen

Wacht niet langer en denk verder met Verdermedia

(06) 29 49 24 90

» Afspraak maken

Verdermedia contact & informatie

Wil je meer weten over onze internet marketing activiteiten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op!


Adresgegvens:

Verdermedia
Stephensonstraat 5
7533ZT Enschede
Overijssel, Nederland

Contactgegevens:

Algemeen emailadres:
E: info@verdermedia.nl

KVK: 63339846
BTW: NL200401427B01