Zoekmachine adverteren – Jouw boodschap op de eerste pagina

Start met zoekmachine advertenties en ontvang € 75,- tegoed

Verhoog jou traffic, krijg meer naamsbekendheid en verhoog het aantal conversies met zoekmachine advertenties.

AANVRAGEN »

Zoekmachine adverteren – Jouw boodschap op de eerste pagina

Zoekmachine adverteren biedt de mogelijkheid om te adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing. Zoekmachine adverteren wordt ook uitgedrukt als Search Engine Advertising (SEA). Het platform van Google wordt Google AdWords genoemd. Door middel van zoekmachine advertenties kun je op een snelle manier hoog worden gepositioneerd in de resultaten van bijvoorbeeld Google. Deze betaalde advertenties worden boven de organische (gratis) resultaten weergegeven. In vergelijking met zoekmachine optimalisatie is SEA een eenvoudige manier op de eerste pagina te bereiken. Dit komt doordat zoekmachine optimalisatie een langdurig traject is ten opzichte van zoekmachine advertenties.

Genereer meer rendement met zoekmachine advertenties

Wij ondersteunen jou tijdens het oprichten, beheren en optimaliseren van jou zoekmachine advertenties, oftewel Google AdWords campagnes. Wil je meer naamsbekendheid genereren, jouw producten promoten of diensten aanbieden met zoekmachine advertenties? Met onze Google AdWords certificaten kunnen wij jou zoekmachine advertenties optimaal inrichten en inzetten voor jouw doeleinde. Ook kunnen wij jou helpen met een klein, middel of groot budget waarbij een daglimiet wordt ingesteld zodat je zorgeloos kunt adverteren met Google AdWords.

Start met zoekmachine advertenties en ontvang € 75,- tegoed

Verhoog jou traffic, krijg meer naamsbekendheid en verhoog het aantal conversies met zoekmachine advertenties. Neem direct contact of laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Hoe werken zoekmachine advertenties van Google?

Voordat we aan de slag gaan met zoekmachine advertenties moet worden gekeken naar bepaalde zoekwoorden die relevant zijn voor het adverteren. Dit gebeurt vooraf, tijdens het zoekmachine optimalisatie proces. Vervolgens kun je gerichte campagnes en advertenties inrichten die inspelen op de behoeften en wensen van jou doelgroep. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen op welke zoektermen, in welke regio en voor welk doelgroep de advertenties weergegeven moeten worden. Na het inschakelen van de advertenties zijn deze meteen zichtbaar in de zoekmachines. De advertenties worden tevens voorzien van aantrekkelijke omschrijvingen met conversiegerichte landingspagina’s.

Voordelen van Google AdWords

Zoekmachine adverteren heeft de volgende voordelen voor jouw bedrijf:

  • Snel en eenvoudig potentiele klanten bereiken
  • Goed inzetbaar voor het promoten van je bedrijf, product en/of service
  • Genereer meer naamsbekendheid in een korte tijd
  • Doelgerichte adverteren d.m.v. veel flexibiliteit en instelmogelijkheden
  • Je betaalt alleen als een bezoeker op jou advertentie klikt
  • 24/7 campagnes en advertenties bijhouden en bijsturen

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan

Wil je jouw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van internet marketing? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij jou bedrijf hoger kunnen brengen in Google. Laat je (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Wie is Verdermedia

Verdermedia is een Full Service Mediabureau gevestigd in Enschede. Met ruime ervaring in internet marketing en in het ontwikkelen en optimaliseren van websites denkt Verdermedia samen met u voor het bereiken van maximaal online rendement. Zo helpen wij je om meer resultaat te genereren met jouw websites via verschillende online marketing kanalen. Verdermedia ondersteunt u tevens met het ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine vriendelijke websites voor de laagste prijzen. Op zoek naar één aanspreekpunt voor al uw online marketing activiteiten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan en denk verder met Verdermedia.

Denk verder met Verdermedia.


» Informatieaanvraag

Showcase Verdermedia

Laat ons u terugbellen

Wacht niet langer en denk verder met Verdermedia

(06) 29 49 24 90

» Afspraak maken

Verdermedia contact & informatie

Wil je meer weten over onze internet marketing activiteiten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op!


Adresgegvens:

Verdermedia
Stephensonstraat 5
7533ZT Enschede
Overijssel, Nederland

Contactgegevens:

Algemeen emailadres:
E: info@verdermedia.nl

KVK: 63339846
BTW: NL200401427B01