Zoekmachine optimalisatie – Website hoger in Google?

AANVRAGEN »

Zoekmachine optimalisatie – Website hoger in Google?

Wil je hoog genoteerd staan in de organische zoekresultaten van Google? Meer bezoekers genereren via zoekmachines? Zoekmachine optimalisatie, beter bekent als SEO (Search Engine Optimization), is voor jou de oplossing. Elke dag maken potentiële klanten gebruik van zoekmachinegigant Google waar ze op zoek zijn naar verschillende vraagstukken, diensten en/of producten. Wil jij deze klanten als bezoeker op jou website? Verdermedia kan jou ondersteunen met zoekmachine optimalisatie.

Genereer meer traffic met zoekmachine optimalisatie

Dagelijks maken meer dan 90% van de internetgebruikers gebruik van Google. Deze mensen zijn op zoek naar een product of een dienst en kijken niet verder dan de eerste paar pagina’s. Hieruit blijkt dat het steeds belangrijker wordt om hoog genoteerd te staan in Google en de concurrenten slimmer af te zijn. Het wordt dus belangrijk dat jouw website ook zo hoog mogelijk wordt getoond in Google. Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website hoger scooter met relevante zoekwoorden. De pagina’s en titels worden tevens voorzien van aantrekkelijke beschrijvingen in de zoekresultaten waardoor de kans op een bezoek wordt vergroot. Jou website wordt dus volledig geoptimaliseerd zodat je meer bezoekers genereert.

Hoe kom je nou hoger in Google met zoekmachine optimalisatie?

Er zijn verschillende factoren die jou website beoordelen. Aan de hand van de ze factoren beoordeelt Google jou website en plaatst deze binnen passende zoekresultaten. Het is dus belangrijk dat de website niet alleen goed is vormgegeven, maar ook zoekmachine vriendelijk is. Zoekmachine optimalisatie helpt je dus om hoger te positioneren in zoekmachines en zorgt ervoor dat potentiële bezoekers jou website bezoeken. Hiervoor doen wij een zoekmachine optimalisatie onderzoek waarbij wij kijken naar de belangrijkste trefwoorden, zoekvolumes en natuurlijk de concurrenten. Verlies dus geen klanten meer en positioneer hoger in Google met zoekmachine optimalisatie.

Hoe gaan we jou website zoekmachine vriendelijk maken?

Ten eerste beginnen we met een 0 meting waarbij we een onderzoek doen naar de huidige situatie. Vervolgens doen we een onderzoek naar de branche, concurrenten en de belangrijke zoekwoorden die van belang zijn voor jou website. De zoekwoorden, oftewel zoektermen, worden geanalyseerd door speciale tools van Google die evenals het zoekvolume, de concurrentie en alternatieve zoektermen tonen. Aan de hand van deze gegevens gaan we een voorstel doen en starten het zoekmachine optimalisatie proces. Gedurende het proces zullen we een status-update geven en de planning doornemen. Uiteindelijke worden de behaalde resultaten uit zoekmachine optimalisatie besproken.

Voordelen van zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie heeft de volgende voordelen:

  • Bereik meer potentiële klanten
  • Genereer meer naamsbekendheid
  • Verbeter jou bedrijfsimago
  • Genereer meet succes online

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan

Wil je jouw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van internet marketing? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij jou bedrijf hoger kunnen brengen in Google. Laat je (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Wie is Verdermedia

Verdermedia is een Full Service Mediabureau gevestigd in Enschede. Met ruime ervaring in internet marketing en in het ontwikkelen en optimaliseren van websites denkt Verdermedia samen met u voor het bereiken van maximaal online rendement. Zo helpen wij je om meer resultaat te genereren met jouw websites via verschillende online marketing kanalen. Verdermedia ondersteunt u tevens met het ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine vriendelijke websites voor de laagste prijzen. Op zoek naar één aanspreekpunt voor al uw online marketing activiteiten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan en denk verder met Verdermedia.

Denk verder met Verdermedia.


» Informatieaanvraag

Showcase Verdermedia

Laat ons u terugbellen

Wacht niet langer en denk verder met Verdermedia

(06) 29 49 24 90

» Afspraak maken

Verdermedia contact & informatie

Wil je meer weten over onze internet marketing activiteiten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op!


Adresgegvens:

Verdermedia
Stephensonstraat 5
7533ZT Enschede
Overijssel, Nederland

Contactgegevens:

Algemeen emailadres:
E: info@verdermedia.nl

KVK: 63339846
BTW: NL200401427B01