Responsive design

Responsive design | Jou website optimaal voor elk schermformaat?

AANVRAGEN »

Responsive design | Jou website optimaal voor elk schermformaat?

Bijna iedereen maakt gebruik van een smartphone en een tablet. Het is belangrijk dat deze bezoekers de website gebruiksvriendelijk ervaren. Een responsive design zorgt ervoor dat jou website optimaal wordt weergegevens op elk schermformaat. Waarom is een responsive design belangrijk voor jou website? Laat Verdermedia jou ondersteunen met een responsive webdesign.

Waarom is een responsive website belangrijk?

De vraag naar smartphones en tables zijn in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Al deze bezoekers hebben verschillende schermformaten en hoe kleiner het scherm des te lastiger om een grote website te bezichtigen. Het is belangrijk dat een website naast een reguliere computer ook optimaal wordt getoond op een smartphone of een tablet. We zorgen ervoor dat je website automatisch schaalt voor elk type schermformaat. Op deze manier wordt een website beter leesbaar en optimaal ervaren door jouw potentiele bezoekers.

Investeer in je klanten met een responsive website

Denk aan de toekomst en investeer in je website. Een responsive website geeft aan dat jou bedrijf met de tijd meegaat en bereid is om te investeren. Ook zorg je voor de gebruiksvriendelijkheid van de website en versterk je je bedrijfsimago. Een website die niet schaalbaar is zorgt voor teksten die vrijwel niet leesbaar zijn. Tevens komt het vaak voor dat afbeeldingen niet correct zijn gepositioneerd of verkeerd, qua afmeting, worden getoond. Responsive websites zijn onmisbaar, wacht dus niet langer en investeer in een responsive website.

De voordeeldelen van een responsive design

Een responsive website heeft de volgende voordelen

  • Schaalbaar voor elk mobiele device
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Optimale gebruikerservaring
  • Genereer meer mobiele bezoekers
  • Betere bedrijfsimago

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan

Wil je jouw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van internet marketing? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij jou bedrijf hoger kunnen brengen in Google. Laat je (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Wie is Verdermedia

Verdermedia is een Full Service Mediabureau gevestigd in Enschede. Met ruime ervaring in internet marketing en in het ontwikkelen en optimaliseren van websites denkt Verdermedia samen met u voor het bereiken van maximaal online rendement. Zo helpen wij je om meer resultaat te genereren met jouw websites via verschillende online marketing kanalen. Verdermedia ondersteunt u tevens met het ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine vriendelijke websites voor de laagste prijzen. Op zoek naar één aanspreekpunt voor al uw online marketing activiteiten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan en denk verder met Verdermedia.

Denk verder met Verdermedia.


» Informatieaanvraag

Showcase Verdermedia

Laat ons u terugbellen

Wacht niet langer en denk verder met Verdermedia

(06) 29 49 24 90

» Afspraak maken

Verdermedia contact & informatie

Wil je meer weten over onze internet marketing activiteiten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op!


Adresgegvens:

Verdermedia
Stephensonstraat 5
7533ZT Enschede
Overijssel, Nederland

Contactgegevens:

Algemeen emailadres:
E: info@verdermedia.nl

KVK: 63339846
BTW: NL200401427B01