WordPress website

WordPress website | Een gebruiksvriendelijke CMS

AANVRAGEN »

WordPress website | Een gebruiksvriendelijke CMS

Misschien heb je wel eens van het Content management systeem (CMS) WordPress gehoord. WordPress is een gebruiksvriendelijke, snelle en veilige content management systeem. In dit systeem kun je eenvoudig websites bewerken en onderhouden. WordPress wordt door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites. Draait jouw website al op WordPress?

Waarom gaan wij voor WordPress?

WordPress heeft een zeer actieve community met wereldwijd duizenden ontwikkelaars die continue het CMS onderhouden en verbeteren. Wereldwijd maken veel partijen gebruik van WordPress waarbij veel functionaliteiten al zijn geïntegreerd. Ook biedt WordPress de mogelijkheid voor het installeren van verschillende AddOns, Plugins en widgets. De mogelijkheden van een WordPress website zijn dus onbeperkt!

De specialist in WordPress websites

Verdermedia heeft zich al enkele jaren gespecialiseerd in het bouwen van verschillende WordPress websites. Een groot deel van onze WordPress projecten worden aan de hand van de WordPress gestelde kwaliteitseisen gebouwd. Ook testen we de websites op verschillende browsers voor een optimale gebruikerservaring. Wij zijn altijd up-to-date van de nieuwste functionaliteiten van WordPress en zorgen dat deze worden geïmplementeerd in jouw website.

Het gebruiksgemak van een WordPress website

WordPress is een zeer eenvoudige contentmanagement systeem. Jou website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijke bewerker waarbij je zelf alle content kunt bijwerken. Voordat we de website opleveren, zullen we jou tevens trainen voor het beheren van de website. Daarnaast is WordPress zeer handig voor het internetmarketing en zoekmachinemarketing proces. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

De voordelen van een WordPress website

Een WordPress website bij Verdermedia biedt de volgende voordelen:

  • Een zeer eenvoudig CMS
  • Een actieve community
  • Een gebruiksvriendelijke front- en backend
  • Het is snel en veilig
  • Veel AddOns, Plugins en Widgets

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan

Wil je jouw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van internet marketing? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij jou bedrijf hoger kunnen brengen in Google. Laat je (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Wie is Verdermedia

Verdermedia is een Full Service Mediabureau gevestigd in Enschede. Met ruime ervaring in internet marketing en in het ontwikkelen en optimaliseren van websites denkt Verdermedia samen met u voor het bereiken van maximaal online rendement. Zo helpen wij je om meer resultaat te genereren met jouw websites via verschillende online marketing kanalen. Verdermedia ondersteunt u tevens met het ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine vriendelijke websites voor de laagste prijzen. Op zoek naar één aanspreekpunt voor al uw online marketing activiteiten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan en denk verder met Verdermedia.

Denk verder met Verdermedia.


» Informatieaanvraag

Showcase Verdermedia

Laat ons u terugbellen

Wacht niet langer en denk verder met Verdermedia

(06) 29 49 24 90

» Afspraak maken

Verdermedia contact & informatie

Wil je meer weten over onze internet marketing activiteiten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op!


Adresgegvens:

Verdermedia
Stephensonstraat 5
7533ZT Enschede
Overijssel, Nederland

Contactgegevens:

Algemeen emailadres:
E: info@verdermedia.nl

KVK: 63339846
BTW: NL200401427B01