Google AdWords

Google AdWords – Bereik jou doelgroep zeer effectief

AANVRAGEN »

Google AdWords – Bereik jou doelgroep zeer effectief

Met Google AdWords is het mogelijk om te adverteren op het netwerk van Google. Zo zorg je ervoor dat je website in de gesponsorde resultaten van Google worden weergegeven. Door Google AdWords optimaal in te zetten kun je ervoor zorgen dat je snel en relevante bezoekers naar jou website krijgt. Ook is Google AdWords goed in te zetten om meer naamsbekendheid te generen of om producten te promoten.

Waarom Google AdWords inzetten?

Google AdWords kan je ondersteunen als je jouw website en/of product wil promoten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om voor een korte of lange termijn te adverteren. Korte termijn advertenties kun je inzetten voor een bepaalde periode wanneer je bijvoorbeeld een nieuw product introduceert. Daarentegen, zijn lange termijn advertenties handig om te investering voor meer naamsbekendheid.

Wat zijn de voordelen voor het adverteren via Google AdWords?

Met Google AdWords kun je je producten/diensten in aandacht te brengen bij jou potentiele klanten. De resultaten zijn volledig en direct meetbaar, waarbij we direct kunnen bijsturen waar nodig. Ook kun je in Google AdWords regels instellen zodat je specifieker kunt adverteren in zoekmachines. Daarnaast zorgen we ervoor dat jou advertenties efficiënter en vaker getoond worden tijdens piek uren. Op basis van jou wensen en doelstellingen kunnen wij dit instellen, zodat je optimaal kunt profiteren van Google AdWords.

Waarom Google AdWords via Verdermedia?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en optimaliseren van Google AdWords campagnes. Wij hebben de nodige certificaten en kennen de ins en out van het vak. Verdermedia zorgt ervoor dat de juiste zoekwoorden, advertentieteksten en uitsluitingswoorden efficiënt ingezet worden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de zoekwoorden van goede kwaliteit scores worden voorzien. Wacht dus niet langer en laat ons de juiste campagnes maken.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je een budget van € 100,- per maand of €1000,- per maand? Dat maakt bij ons niet uit. Wij staan open voor verschillende advertentiebudgetten. Vraag direct naar de mogelijkheden en start vandaag nog met het Adverteren via Google AdWords.

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan

Wil je jouw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van internet marketing? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij jou bedrijf hoger kunnen brengen in Google. Laat je (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Wie is Verdermedia

Verdermedia is een Full Service Mediabureau gevestigd in Enschede. Met ruime ervaring in internet marketing en in het ontwikkelen en optimaliseren van websites denkt Verdermedia samen met u voor het bereiken van maximaal online rendement. Zo helpen wij je om meer resultaat te genereren met jouw websites via verschillende online marketing kanalen. Verdermedia ondersteunt u tevens met het ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine vriendelijke websites voor de laagste prijzen. Op zoek naar één aanspreekpunt voor al uw online marketing activiteiten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan en denk verder met Verdermedia.

Denk verder met Verdermedia.


» Informatieaanvraag

Showcase Verdermedia

Laat ons u terugbellen

Wacht niet langer en denk verder met Verdermedia

(06) 29 49 24 90

» Afspraak maken

Verdermedia contact & informatie

Wil je meer weten over onze internet marketing activiteiten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op!


Adresgegvens:

Verdermedia
Stephensonstraat 5
7533ZT Enschede
Overijssel, Nederland

Contactgegevens:

Algemeen emailadres:
E: info@verdermedia.nl

KVK: 63339846
BTW: NL200401427B01