Google Analytics

Google Analytics – Leer jou bezoekers kennen

AANVRAGEN »

Google Analytics – Leer jou bezoekers kennen

Met Google Analytics is het mogelijk om inzicht te krijgen in het websiteverkeer van je website. Zo krijg je een overzicht van bijvoorbeeld de bezoekers, verwijzigingsverkeer, zoekwoorden, Adwords Campages en in- en uitgaande verkeer. Veel bedrijven maken nog geen gebruik van deze mogelijkheden en laten op deze manier veel kansen liggen. Maak jij ook nog geen gebruik van Google Analytics of heb je hierbij hulp nodig? Vraag naar de mogelijkheden om direct Google Analytics op de juiste manier te implementeren.

Waarom is Google Analytics belangrijk?

In Google Analytics is het mogelijk om snel en duidelijk een beeld te krijgen over de presentaties van je website. Je kunt o.a. zien hoe bezoekers reageren op een website, de kwaliteit van de bezoeken, activiteit van een bezoeker en waar deze bezoekers vandaan komen. Maar dit nog niet alles, je kunt zelf realtime zien wie op welke pagina actief is. De mogelijkheden van Google Analytics zijn dus onbeperkt. Google Analytics is dus de oplossing voor het meten van het bezoekersgedrag op je website. Wij zeggen altijd; Meten = Weten.

Google Analytics professioneel & effectief implementeren

Voordat we beginnen met Google Analytics stellen we enkele doelen en filters in zodat we jou website optimaal kunnen analyseren. Vervolgens gaan we samen bespreken wat je met je website wil bereiken. Op basis van jou wensen gaan we de juiste dashboard inrichten. Met deze dashboard krijg je in één oogopslag een overzicht van jou unieke KPI’s. Tevens is het mogelijk om wekelijks of dagelijks een rapportage te ontvangen in je mailbox. Laat Verdermedia jou helpen tijdens een Google Analytics implementatie.

De voordelen van Google Analytics

  • Meet het bezoekersgedag op jou website
  • Meet de effectiviteit van jou website en campagnes
  • Analyseer jou bezoekers
  • Instellen van doelen en filters
  • Optimaliseren van jou website

Vraag naar de mogelijkheden

Google Analytics is een belangrijke middel om een goed beeld te krijgen over je bezoekers. Wacht dus niet langer en vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen je op een professionele wijze helpen met al je vraagstukken met betrekking tot webstatistieken.

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan

Wil je jouw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van internet marketing? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij jou bedrijf hoger kunnen brengen in Google. Laat je (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Wie is Verdermedia

Verdermedia is een Full Service Mediabureau gevestigd in Enschede. Met ruime ervaring in internet marketing en in het ontwikkelen en optimaliseren van websites denkt Verdermedia samen met u voor het bereiken van maximaal online rendement. Zo helpen wij je om meer resultaat te genereren met jouw websites via verschillende online marketing kanalen. Verdermedia ondersteunt u tevens met het ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine vriendelijke websites voor de laagste prijzen. Op zoek naar één aanspreekpunt voor al uw online marketing activiteiten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan en denk verder met Verdermedia.

Denk verder met Verdermedia.


» Informatieaanvraag

Showcase Verdermedia

Laat ons u terugbellen

Wacht niet langer en denk verder met Verdermedia

(06) 29 49 24 90

» Afspraak maken

Verdermedia contact & informatie

Wil je meer weten over onze internet marketing activiteiten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op!


Adresgegvens:

Verdermedia
Stephensonstraat 5
7533ZT Enschede
Overijssel, Nederland

Contactgegevens:

Algemeen emailadres:
E: info@verdermedia.nl

KVK: 63339846
BTW: NL200401427B01