Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen | Online conversies verhogen?

AANVRAGEN »

Klantenbeoordelingen | Online conversies verhogen?

Klantenbeoordelingen zijn erg belangrijk voor het verhogen van jou online conversies. Voordat bezoekers overgaan tot aankoop, willen ze eerst weten hoe betrouwbaar een website of een product is. Veel bezoekers waarden de mening en ervaring van een ander. Door klantenervaringen optimaal in te zetten kun je je online conversies eenvoudig verhogen. Klantenbeoordelingen kun je zowel inzetten voor producten en diensten.

Waarom klantenbeoordelingen inzetten?

Klantenbeoordelingen zijn steeds belangrijker geworden. Bezoekers kijken niet meer naar prijzen of acties, maar zijn eerder beïnvloed door de mening van een ander. Je bezoekers laten zich graag leidden door de mening van een ander, maak hier dus gebruik van. Ook worden deze klantenbeoordelingen getoond in de zoekresultaten van Google. Dit wordt ook wel rich snippets genoemd. Deze ervaringen zullen in de zoekmachines opvallen en uiteindelijk meer traffic generen naar je website. Tevens krijg je op deze manier meer aandacht in de zoekresultaten.

Klantenbeoordelingen worden steeds belangrijker

Verschillende website, blogs, vergelijkingssites bieden klanten steeds meer mogelijkheid om hun mening te delen over een product of een dienst. Aan de hand van klantenbeoordelingen biedt je je klanten de mogelijkheid tot het geven van suggesties/feedback. Vervolgens kun je daarop inspelen door jou website hierop aan te passen. Door het inzetten van een professioneel beoordelingssysteem kunnen wij jou hierbij ondersteunen.

De voordelen van klantenbeoordelingen

Het inzetten van klantenbeoordelingen hebben de volgende voordelen:

  • Stijgende traffic / bezoekers
  • Val beter op in zoekmachines
  • Versterking van het bedrijfsimago
  • Stijgende verkoopresultaten
  • Verbetering van bedrijfsprocessen
  • Vergoten van het online netwerk

Wacht niet langer en ga direct van start

De reviewmarkt ontwikkelt zich zeer sterk en veel grote partijen zijn hier al mee gestart. Wacht dus niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jou website of webshop.

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan

Wil je jouw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van internet marketing? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij jou bedrijf hoger kunnen brengen in Google. Laat je (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Wie is Verdermedia

Verdermedia is een Full Service Mediabureau gevestigd in Enschede. Met ruime ervaring in internet marketing en in het ontwikkelen en optimaliseren van websites denkt Verdermedia samen met u voor het bereiken van maximaal online rendement. Zo helpen wij je om meer resultaat te genereren met jouw websites via verschillende online marketing kanalen. Verdermedia ondersteunt u tevens met het ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine vriendelijke websites voor de laagste prijzen. Op zoek naar één aanspreekpunt voor al uw online marketing activiteiten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan en denk verder met Verdermedia.

Denk verder met Verdermedia.


» Informatieaanvraag

Showcase Verdermedia

Laat ons u terugbellen

Wacht niet langer en denk verder met Verdermedia

(06) 29 49 24 90

» Afspraak maken

Verdermedia contact & informatie

Wil je meer weten over onze internet marketing activiteiten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op!


Adresgegvens:

Verdermedia
Stephensonstraat 5
7533ZT Enschede
Overijssel, Nederland

Contactgegevens:

Algemeen emailadres:
E: info@verdermedia.nl

KVK: 63339846
BTW: NL200401427B01