Usability optimalisatie

Usability optimalisatie – Maak je website gebruiksvriendelijk

AANVRAGEN »

Usability optimalisatie – Maak je website gebruiksvriendelijk

Usability optimalisatie is belangrijk voor je website. Een website moet eenvoudig de weg kunnen wijzen voor bezoekers. Veel websites zijn niet gebruiksvriendelijk waardoor bezoekers snel afhaken en de pagina verlaten. Echter, mag dit niet gebeuren. Laat ons zorgen voor een oplossing waardoor een bezoeker uiteindelijk converteert op jou website.

Usability is de sleutel tot succes

Usability speelt een belangrijke rol voor jou bezoekers. Je moet de bezoeker zo efficiënt mogelijk de weg kunnen wijzen. Uiteindelijk moeten je bezoekers worden omgezet in klanten. Met enkele, kleine aanpassingen zorgen we ervoor dat je website beter wordt ervaren door bezoekers. We kunnen bijvoorbeeld werken aan de navigatie, modulles, plug-ins waardoor bezoekers mindersnel een pagina verlaat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden zodat wij kunnen laten zien wat usability optimalisatie jou kan opleveren.

Investeer in usability optimalisatie

Investeer in usability optimalisatie om betere conversies en uiteindelijk meer rendement te genereren. Door verschillende technieken toe te passen sturen we de bezoekers in de juiste richting. Voordat we beginnen met het usability proces gaan we je websites inventariseren en kijken we naar de huidige situatie van de bezoekers. Vervolgens gaan we aan de hand van gegevens uit Google Analytics en onze kennis vaststellen hoe we de website kunnen optimaliseren.

De 4 fundamenten van usability

Voor een gebruiksvriendelijke website dient men rekening te houden met de volgende 4 fundamenten; Navigatie, inhoud, toegankelijkheid en identiteit. Het is namelijk belangrijk dat een website een heldere en duidelijke navigatie heeft waar een bezoeker doorheen kan klikken. Ook is het belangrijk dat de inhoud van de website jou doelgroep aanspreekt. Tevens zorgen we ervoor dat bezoekers kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Uiteindelijk werken we aan identiteit van je website.

De voordelen van usability optimalisatie

  • Doeltreffende website
  • Genereer meer conversies
  • Gebruiksvriendelijke website
  • Kleine investering, veel resultaat

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan

Wil je jouw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van internet marketing? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij jou bedrijf hoger kunnen brengen in Google. Laat je (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Wie is Verdermedia

Verdermedia is een Full Service Mediabureau gevestigd in Enschede. Met ruime ervaring in internet marketing en in het ontwikkelen en optimaliseren van websites denkt Verdermedia samen met u voor het bereiken van maximaal online rendement. Zo helpen wij je om meer resultaat te genereren met jouw websites via verschillende online marketing kanalen. Verdermedia ondersteunt u tevens met het ontwikkelen en optimaliseren van zoekmachine vriendelijke websites voor de laagste prijzen. Op zoek naar één aanspreekpunt voor al uw online marketing activiteiten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan en denk verder met Verdermedia.

Denk verder met Verdermedia.


» Informatieaanvraag

Showcase Verdermedia

Laat ons u terugbellen

Wacht niet langer en denk verder met Verdermedia

(06) 29 49 24 90

» Afspraak maken

Verdermedia contact & informatie

Wil je meer weten over onze internet marketing activiteiten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op!


Adresgegvens:

Verdermedia
Stephensonstraat 5
7533ZT Enschede
Overijssel, Nederland

Contactgegevens:

Algemeen emailadres:
E: info@verdermedia.nl

KVK: 63339846
BTW: NL200401427B01